Клітинний батер для тіла

6104
2950,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Тіло. Зволоження та живлення

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Шкіра щодня зазнає стресу, піддається впливу шкідливих факторів довкілля, а особливо чутливий епідерміс часто реагує подразненням, почервонінням, свербежем і сухістю. Щоб покращити колір обличчя та запобігти передчасному старінню, слід підібрати необхідний догляд. Розгладжувальне масло містить цінні поживні інгредієнти і підходить для дуже сухої шкіри. Продукт приємний у використанні завдяки своїй ніжній текстурі та гірко-солодкому аромату
Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   150 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ ДУБОВИХ БРУНЬОК. Екстракт, отриманий з дубових бруньок, багатий на пептиди та ферменти, які стимулюють оновлення клітин.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН БІЛОГО ЛАТАТТЯ. Стимулює синтез колагену і протеогліканів. Регенерує та сприяє росту власних стовбурових клітин шкіри.
 ВІТАМІН А (ретинілпальмітат). Покращує зовнішній вигляд сухої та пошкодженої шкіри. Ретинілпальмітат захищає, відновлює епідерміс та повертає йому пружність.
 ВІТАМІН E (токоферилацетат, токоферол). Зволожує шкіру, усуває дрібні зморшки, зменшує шорсткість і почервоніння, бореться з вільними радикалами.
 МАСЛО ШИ. Має природні властивості захищати і живити суху зневоднену шкіру. Масло прискорює оновлення клітин, відновлює гідроліпідний шар, пом’якшує та заспокоює шкірний покрив. Діє як бар’єр, що запобігає втраті вологи і допомагає підтримувати оптимальний рівень гідратації.
 КОКОСОВА ОЛІЯ. Багата на жирні кислоти середнього ланцюга і значно збільшує поглинання вологи. Його насичені жири покращують епідермальну бар’єрну функцію, сповільнюють втрату вологи і допомагають шкірі уникати наслідки дії зовнішніх подразників. Олія має антимікробні властивості, здатні нейтралізувати шкірні інфекції та полегшити симптоми екземи.
 ЕКСТРАКТ ХВОЩА. Сприяє стимуляції вироблення колагену, чинить антиоксидантну, заспокійливу та антисептичну дію

Спосіб застосування:  Легкими масажними рухами нанесіть Клітинний батер на все тіло