Антицелюлітний крем із колагеном для тіла

M23432V
6300,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Тіло. Антицилюлітні засоби

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Інноваційна формула крему підсилює кровообіг, сприяє зменшенню жирового шару за рахунок інтенсивної стимуляції. Продукт прекрасно зарекомендував себе у боротьбі з проявами целюліту на животі, стегнах і сідницях, виводить зайву рідину з організму.
 Гіалуронова кислота у складі продукту проникає у верхні шари шкіри, утримує вологу, активує процес регенерації. Антицелюлітний крем із колагеном підсилює оновлення клітин, повертає еластичність, допомагає зменшити появу ознак старіння.
 Вітамін Е заспокоює подразнену шкіру та є прекрасним зволожувальним засобом із протизапальними властивостями, що прискорює регенерацію

Зроблено в: Монако

Об`єм:   100 мл

Активні інгредієнти: МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, що утримує вологу. Колаген зберігає еластичність і зволоженість шкіри та скорочує глибину зморшок.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 КОФЕЇН – має заспокійливі та антиоксидантні властивості, особливо коли шкіра піддається впливу ультрафіолету. Проявляє високу біологічну активність, тому без перешкод проникає у шкіру і збільшує мікроциркуляцію. Звужує судини, зменшуючи почервоніння та усуваючи набряклість. Захищає клітини від ультрафіолетового випромінювання.
 ЕКСТРАКТ ПЛЮЩА – стимулює кровообіг, має очищувальну, антибактеріальну та протизапальну дію. Незамінний компонент під час лікування целюліту. Має виражені тонізуючі та капілярозміцнювальні властивості. У складі косметичного засобу підвищує еластичнічність і пружність шкіри.
 ПАНТЕНОЛ – захищає шкіру від передчасного старіння і негативних впливів довкілля. Він легко поглинається, проникаючи глибоко у шари шкіри. Зволожує та надійно утримує вологу, пом'якшує, дає заспокійливий та протизапальній ефект, сприяє загоєнню ран. Розгладжує дрібні зморшки, регенерує шкірні покриви.
 ЕКСТРАКТ КІНСЬКОГО КАШТАНА – має заспокійливі та тонізуючі властивості, покращує мікроцеркуляцію, чинить антиоксидантну дію

Спосіб застосування:  Наносити крем щодня (вранці та ввечері) на стегна, живіт, сідниці, руки та інші проблемні зони тіла до повного поглинання