Клітинний зміцнювальний лосьйон для тіла

6100
4700,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Тіло. Ліфтинг

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри.

Призначення:  Спеціальна формула для зміцнення капілярів та ліфтингу шкіри.

 Клітинний лосьйон для тіла легко наноситься і миттєво поглинається, залишаючи на шкірі відчуття свіжості, шовковистості та гладкості. Продукт живить, заспокоює та підтримує оптимальний баланс вологи. Завдяки своїм охолоджувальним, заспокійливим та освіжаючим властивостям він ідеально підходить для догляду після прийняття сонячних ванн.
 Зміцнювальний засіб виготовлено з активних клітин рослин. Екстракт іглиці, а також олії жожоба та вечірньої примули відомі своєю в'язкою дією та усуненням почервоніння. За щоденного використання лосьйону стимулюється кровообіг, відбувається оновлення клітин шкіри, тому її стан помітно покращується

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 200 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 БІОСАХАРИД − натуральний зволожувальний компонент тривалої дії.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ЕКСТРАКТ ІГЛИЦІ − стимулює кровообіг, вирівнює колір обличчя. Також має в'яжучу дію, ефективний проти почервоніння.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ − оживляє, живить і захищає епідерміс від шкідливого впливу сонячних променів.
 ОЛІЯ ЖОЖОБИ − гіпоалергенний органічний продукт. Зволожує, регенерує, тонізує епідерміс. Здатний зберігати еластичність сполучної тканини, сприяє припливу крові.
 ЕКСТРАКТ КОРИ МІМОЗИ − зміцнює та регенерує шкірний покрив, захищає від дії сонячних променів. Підвищує опірність капілярів, стимулюючи мікроциркуляцію. Нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ВІТАМІН А (ретинол пальмітат) – покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри. Захищає, оживляє шкірний покрив, відновлюючи його еластичність.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму

Спосіб застосування:  Нанесіть Клітинний лосьйон на все тіло легкими масажними рухами