Антивікова колагенова емульсія для тіла

M23440V
7100,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Тіло. Зволоження та поживлення

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Завдяки своїй легкій формулі емульсія для тіла добре поглинається, водночас надовго зволожуює шкіру. Збагачує корисними речовинами, захищає, насичує вологою верхні шари, а також заспокоює подразнену або пошкоджену шкіру.
 Продукт багатий на морський колаген, який зміцнює, тонізує та відновлює еластичність. Це справжній антивіковий концентрат, що повертає тонус проблемним ділянкам шкіри

Зроблено в: Монако

Об`єм:   100 мл

Активні інгредієнти: МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, що утримує вологу. Колаген зберігає еластичність і зволоженість шкіри та скорочує глибину зморшок.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 ВІТАМІН А – допомагає зберегти шкіру від вільних радикалів і уповільнює процеси старіння, роблячи її більш сяючою та здоровішою. Відомий зволожувальними властивостями та помітно розгладжує зморшки.
 ГЕКСАПЕПТИД-8 – є синтетичним унікальним пептидом, отриманим із білка, виявленого в ботоксі. Призначений для зменшення мімічних зморшок, а також попереджає винекнення нових.
 ЕКСТРАКТ ЧЕРВОНИХ ВОДОРОСТЕЙ – містить компоненти, які мають антиоксидантні властивості. Захищає шкіру від дії вільних радикалів та запобігає передчасному старінню. Компонент глибоко зволожує шкіру, зберігаючи її еластичною та пружною.
 ПАНТЕНОЛ – захищає шкіру від передчасного старіння і негативних впливів довкілля. Він легко поглинається, проникаючи глибоко у шари шкіри. Зволожує та надійно утримує вологу, пом'якшує, дає заспокійливий та протизапальній ефект, сприяє загоєнню ран. Розгладжує дрібні зморшки, регенерує шкірні покриви

Спосіб застосування:  Застосовувати засіб щодня після душу, прийняття ванни або після засмаги. Уранці та ввечері наносити на стегна, живіт, сідниці, руки та інші проблемні ділянки перед Антицелюлітним кремом із колагеном для тіла та/або Підтягуючим кремом для тіла з колагеном