Підтягуючий крем для тіла з колагеном

M23433V
6300,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Тіло. Зволоження та поживлення

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Антивіковий крем для тіла має шовковисту текстуру. За регулярного використання шкіра стає більш підтягнутою, пружною та зволоженою.
 Морський колаген – основний компонент крему, що насичує шкіру вологою, завдяки йому підтримується еластичність і пружність. Олія примули вечірньої містить незамінні жирні кислоти, які мають пом'якшувальні, відновлювальні властивості, захищають шкіру від передчасного старіння і допомагають їй повернути еластичність, здоров'я, а також природну красу. Олія купуасу заспокоює, пом'якшує, сприяє глибокому і тривалому зволоженню шкіри. Масло ши також зволожує суху шкіру, стимулює загоєння, захищає від ультрафіолетового випромінювання та заспокоює подразнення

Зроблено в: Монако

Об`єм:   100 мл

Активні інгредієнти: МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, що утримує вологу. Колаген зберігає еластичність і зволоженість шкіри та скорочує глибину зморшок.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ – багата на лінолеву, олеїнову, стеаринову та пальмітинову кислоту. Ці незамінні жирні кислоти мають пом'якшувальні та відновлювальні властивості. Вони допомагають у боротьбі зі зморшками, захищаючи шкіру від передчасного старіння та повертаючи їй природну красу.
 ЕКСТРАКТ ПАПАЙЇ – містить вітамін С та папаїн (фермент, який надає засобу відлущувальну властивість). Сприяє оновленню клітин, зменшує запалення та прояви акне. Забезпечує шкірі зволоженість та гладкість.
 ОЛІЯ НАСІННЯ ДЕРЕВА ШИ – зволожувальні властивості цієї олії такі ж самі, як і у сальних залоз, тому компонент чудово підходить для сухої шкіри. Олія глибоко поглинається і рекомендується для зменшення розтяжок, жорсткості та проявів ревматизму. Сприяє загоєнню, захищає від впливу ультрафіолету, заспокоює подразнення.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 МАСЛО КУПУАСУ – має високий вміст омега-9, у якої найбільш виражені поживні властивості в порівнянні з іншими компонентами масла. Відоме заспокійливими властивостями, пом'якшує шкіру, покращує еластичність, сприяє глибокому та тривалому зволоженню. Підвищує ефективність косметичного засобу, захищає від ультрафіолетового випромінювання.
 ОЛІЯ ЖОЖОБА – цей компонент не тільки оживляє зневоднену шкіру, але й не створює жирної плівки, тому також використовується для догляду за жирною шкірою. Очищує та оздоровлює епідерміс, а також відновлює.
 МЕНТИЛСИЛАНОЛ МАННУРОНАТ – інгредієнт проти старіння, який має здатність захищати шкіру від вільних радикалів, стимулює синтез колагену, збільшує опірність клітинної мембрани. Зменшує запалення, сприяючи регенерації. Робить шкіру більш пружною, гладкою та омолодженою.
 ВІТАМІН А – допомагає зберегти шкіру від вільних радикалів і уповільнює процеси старіння, роблячи її більш сяючою та здоровішою. Відомий зволожувальними властивостями та помітно розгладжує зморшки

Спосіб застосування:  Щодня, вранці та ввечері, наносити крем на чисту шкіру (або на проблемні ділянки тіла) до повного поглинання