Клітинний зволожувальний крем для рук, набір

8632
19950,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Тіло. Догляд для рук

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри.

Призначення:  Ексклюзивна формула для доглянутих рук.

 Зволожувальний крем має легку текстуру, завдяки якій швидко поглинається шкірою. Формула засобу на основі екстрактів рослинного походження забезпечує клітини оптимальною гідратацією, підтримуючи природний баланс, пом'якшуює та робить більш гладким епідерміс. Сульфорафан, що входить до складу, зменшує утворення меланіну, чим пояснюється освітлювальний і антиоксидантний ефект. Олія шипшини багата на жирні кислоти, вона надзвичайно поживна, а також відома своєю регенеруючою та відновлювальною дією. Природні вітаміни Е та В5 захищають шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання та знімають запалення.
 Крем має приємний аромат троянди, що вирощується у м'якому кліматі Середземномор'я. Рослина містить флавоноїди, які зміцнюють капілярну систему та покращують кровообіг

Зроблено в: Щвейцарія

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 МАСЛО ШИ − є природним регенератором клітин, що запобігає старінню шкіри. Забезпечує епідерміс вологою тривалий час, інтенсивно пом'якшуючи його.
 СУЛЬФОРАФАН − натуральна речовина, що добувається з паростків крес-салату. Уповільнює утворення меланіну, має освітлювальну, антиоксидантну дію.
 ОЛІЯ ШИПШИНИ − багата на насичені та ненасичені жирні кислоти, а також цінні антиоксиданти, вітаміни та мінерали. Чинить протизапальну дію.
 ЕКСТРАКТ ТРОЯНДИ СТОЛИСТНОЇ − містить важливі флавоноїди, які мають відмінні судинорозширювальні та антиоксидантні властивості, а також сприяють циркуляції крові.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму.
 ПАНТЕНОЛ (провітамін В5) − надає протизапальну, захисну та заспокійливу дію. Має вологоутримувальні та пом'якшувальні властивості.
 БІСАБОЛОЛ − робить шкіру еластичною та має протизапальну дію.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту

Спосіб застосування:  Наносьте Клітинний зволожувальний крем для рук кілька разів на день за потреби