Антиоксидантний комплекс із вітаміном С

6120
6850,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Живлення

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Оздоровчий детокс для шкіри обличчя.

 Антиоксидантний комплекс SwissGetal – інноваційна розробка косметологів для максимального засвоювання шкірою вітаміну С. Саме цей компонент відіграє важливу роль у підтримці її здоров'я.
 Довгий час метаболізм епідермісу не було до кінця вивчено, тому косметичні засоби не мали достатньої кількості проникаючих вітамінів. Однак на сьогодні неодноразово доведена їхня висока ефективність у регенерації та оновленні клітин. Антиоксиданти, що містяться у вітамінному комплексі, захищають шкірний покрив від негативного впливу вільних радикалів, поступово освітлюють пігментацію та живлять клітини. Легко розчинний вітамін групи С також є незамінним засобом боротьби зі старінням шкіри

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:  4x7 мл

Активні інгредієнти: ВІТАМІН С – бореться з вільними радикалами, зменшує запалення, захищає від UVA- та UVB-променів, відновлюючи пошкоджену сонцем шкіру. Також сприяє синтезу колагену, заповнюючи зморшки. Зводить до мінімуму прояв пігментних плям і запобігає появі акне. Діє як натуральний антиоксидант.
 ІРЛАНДСЬКИЙ МОХ (карраген) − червона водорість, що має здатність пов'язувати вологу. Містить вітаміни С та Е, затримує старіння шкіри та зменшує пігментні плями.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри

Спосіб застосування:  Щоб відкрити кришку, прокрутіть у напрямку стрілки та натисніть на білу кнопку. Порошок вітаміну С потрапляє в емульсію, і вона активується.
 Зніміть ковпачок з ампули та надягніть піпетку. Антиоксидантний комплекс готовий до використання, тепер добре струсіть ампулу. Активований продукт залишатиметься придатним для використання протягом 7 днів.
 Після ретельного очищення за допомогою Клітинної емульсії та Клітинного освіжаючого лосьйону нанесіть декілька крапель комплексу на обличчя та шию, масажуючи шкіру. Потім скористайтеся Клітинним живильним кремом для зони навколо очей, а також використовуйте денний або нічний крем SwissGetal для вашого типу шкіри.
 Продукт підходить всіх типів шкіри. Рекомендується пройти місячний курс лікування