Ампули для інтенсивного ліфтингу

7161
2150,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Живлення

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Заспокійливий косметичний продукт із ефектом ліфтингу.

 Ампула для інтенсивного ліфтингу у високій концентрації містить активні інгредієнти, що здатні максимально підтягнути шкіру, стимулюючи утворення нових клітин, а також зміцнюючи колагенові та еластинові волокна. Гідролізований екстракт маніоки, що входить до формули продукту, створює на поверхні епідермісу еластичну плівку, яка сприяє помітному ліфтингу всього за 30 хвилин.
 Засіб підвищує здатність шкіри утримувати вологу, забезпечує їй неймовірну гладкість та надає миттєве сяйво зсередини

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   3х2 мл

Активні інгредієнти: ГІДРОЛІЗОВАНИЙ ЕКСТРАКТ МАНІОКІ − тривимірна сітка глюканів маніоки швидко утворює еластичну плівку на поверхні шкіри, яка згладжує нерівності та заповнює зморшки, підвищуючи тонус.
 ЕКСТРАКТ ГУАРАНИ − містить кофеїн, що стимулює кровообіг, тонізує судини, зменшує ознаки втоми шкіри.
 ЕКСТРАКТ ЕХІНАЦЕЇ − має заспокійливу, протизапальну, протиалергічну, а також зволожувальну дію.
 ЕКСТРАКТ КІНСЬКОГО КАШТАНУ − заспокоює, знімає запалення та алергічні реакції. Зволожує епідерміс, зміцнює та тонізує, допомагає боротися з куперозом.
 ЕКСТРАКТ ЦЕНТЕЛИ АЗІАТСЬКОЇ − має заспокійливу, регенеруючу, оздоровлювальну та протизапальну дію

Спосіб застосування:  Відкрийте ампулу, захистивши пальці серветкою. Вилийте вміст продукту на долоню та кінчиками пальців нанесіть на шкіру, попередньо очищену Клітинною емульсією та Клітинним освіжаючим лосьйоном. Продукт рекомендується більшою мірою розподіляти у зоні зморшок. Масажуйте легкими круговими рухами, поки весь вміст ампули не поглинеться у шкіру. Потім нанесіть Клітинний живильний крем для шкіри навколо очей і використайте денний або нічний догляд SwissGetal для вашого типу шкіри.
 Одну ампулу продукту призначено на одне застосування. Засіб можна використовувати курсом по 2-3 ампули на тиждень