Емульсія "Сяйво" на основі рослинних стовбурових клітин

M21500V
13800,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Тонізація

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Емульсія для сяйва шкіри на основі стовбурових клітин помітно покращує стан шкіри. Продукт освіжає колір обличчя, розгладжує зморшки і скорочує пори, дарує відчуття свіжості та здоровий вигляд. Прекрасно живить, захищає, відновлює шкіру
Зроблено в: Монако

Об`єм:   50 мл

Активні інгредієнти: ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, що утримує вологу. Колаген зберігає еластичність і зволоженість шкіри та скорочує глибину зморшок.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 ПАНТЕНОЛ – захищає шкіру від передчасного старіння і негативних впливів довкілля. Він легко поглинається, проникаючи глибоко у шари шкіри. Зволожує та надійно утримує вологу, пом'якшує, дає заспокійливий та протизапальній ефект, сприяє загоєнню ран. Розгладжує дрібні зморшки, регенерує шкірні покриви.
 СТОВБУРОВІ КЛІТИНИ ЯБЛУНІ – це ліпосомна складова на основі стовбурових клітин рідкісного швейцарського яблука. Формують нові кератиноцити і фібробласти, стимулюють та підвищують життєздатність клітин шкіри, сповільнюючи процеси старіння. Запускають біохімічні процеси, що відповідають за регенерацію шкіри.
 ЕКСТРАКТ НАСІННЯ МОРИНГИ – має високий вміст олеїнової кислоти, тому допомагає шкірі підтримувати рівень зволоженості. Цей природний інгредієнт зменшує прояви старіння, мінімізує зморшки, покращує колір обличчя, захищає шкіру від фотопошкоджень і впливу негативних факторів довкілля

Спосіб застосування:  Наносити щодня, вранці та ввечері, на чисту шкіру. Використовувати після Сироватки "Сяйво" на основі рослинних стовбурових клітин