Зволожувальний лосьйон із морським колагеном (Лосьйон №1)

M21211V
5850,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Тонізація

Тип шкіри:  Для сухого та нормального типу шкіри

Призначення:  Ідеальний лосьйон для сухого та нормального типу шкіри має багатий склад, який зволожує, розгладжує і зміцнює навіть реактивну шкіру. Гіалуронова кислота підтримує активний синтез природного колагену та еластину, а низькомолекулярний морський колаген активізує процеси регенерації.
 Засіб має гелеву текстуру, яка забезпечує вологоутримучий ефект

Зроблено в: Монако

Об`єм: 200 мл

Активні інгредієнти: МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, що утримує вологу. Колаген зберігає еластичність і зволоженість шкіри та скорочує глибину зморшок.
 СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ЕКСТРАКТ КВІТІВ ВОЛОШКИ – є цінним антиоксидантом. Відомий своїм знезаражувальним, протизапальним, антибактеріальним і заспокійливим ефектом, усуває набряки. Знімає незначні подразнення, регенеруючи епідерміс та надаючи обличчю рівного кольору. Його в'яжуча дія допомагає регулювати секрецію сальних залоз.
 МУСКУСНА ТРОЯНДА – багата на високий вміст поліненасичених жирних кислот. Допомагає відновлювати клітини, борючись із наслідками старіння. Мускусна троянда знімає прояви акне завдяки вмісту ретинолу, а також рекомендується для лікування опіків, рубців і розтяжок.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння.
 ОЛІЯ КВІТКИ ГІРКОГО АПЕЛЬСИНА – має освіжаючі властивості.
 ЕКСТРАКТ ШАВЛІЇ – має антиоксидантні та омолоджувальні властивості

Спосіб застосування:  Попередньо очистити шкіру обличчя. Нанести лосьйон на ватний спонж або на кінчики пальців, акуратно масажувати все обличчя, шию та зону декольте. Виконати легкий масаж, не змивати. Бажано використовувати продукт вранці та ввечері