Вітамінізоване антивікове масло для шкіри обличчя

O-100
7250,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Інтенсивне омолодження шкіри обличчя із вітаміном D3.

 Із віком шкіра поступово втрачає еластичність та пружність. Вразлива та зневоднена, вона зазнає додаткового стресу, що прискорює утворення глибоких зморшок.
 Антивіковий вітамінізований продукт містить 8 цінних фруктових та рослинних олій, завдяки яким шкіра миттєво зволожується, стає більш м'якою та гладкою. Важливі амінокислоти, а також вітаміни Е та А допомагають епідермісу активізувати механізми антиоксидантного захисту від несприятливих умов довкілля. Екстракти масляного кресу та гуггула стимулюють функцію фібробластів, відновлюють структуру шкіри, а вже за кілька днів застосування скорочують прояв дрібних і глибоких зморшок до 50%.
 Масло для обличчя від SwissGetal містить вітамін рослинного походження D3. Із ним шкіра починає випромінювати здоров'я, стає більш м'якою та сяє зсередини, навіть коли їй не вистачає сонячного впливу

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   30 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ ГУГГУЛА – стимулює синтез жирних кислот, у результаті чого утворюються тригліцериди. Вони відкладаються у жирових клітинах епідермісу, заповнюючи глибокі зморшки та розгладжуючи шкіру.
 ЕКСТРАКТ МАСЛЯНОГО КРЕСУ – натуральний активний інгредієнт, який впливає на ліфтингові властивості шкіри, забезпечуючи її пружність та значно зменшуючи зморшки. Він стимулює активність фібробластів, збільшує клітинну динаміку, ущільнює сітку колагенових волокон.
 ОРГАНІЧНИЙ ВІТАМІН Е – ідеально підходить для посилення поглинання шкірою вітаміну D. Вітамін D особливо важливий для організму людини та здорового стану епідермісу. Є ефективним зволожувальним компонентом.
 НАТУРАЛЬНИЙ ВІТАМІН Е − є основним антиоксидантом в організмі. Запобігає старінню та пошкодженню шкіри внаслідок дії вільних радикалів, а також захищає волокна колагену від окислення.
 СКВАЛАН – натуральний пом'якшувальний агент, отриманий із сандалового дерева. Легко проникає у шкіру, запобігає втраті вологи, відновлює пружність та еластичність.
 ОБЛІПИХОВА ОЛІЯ − ​​потужний продукт, багатий на поживні речовини. Його використовують при вугрових висипах та інших шкірних захворюваннях. Олія містить вітаміни групи А, С, Е та В.
 ОЛІЯ ШИПШИНИ − багата на незамінні жирні кислоти і є ідеальним засобом для зволоження шкіри. Допомагає у боротьбі з розтяжками, освітлює пігментні плями, гіперпігментацію, лікує опіки та шрами. Його в'яжучі та живильні властивості допомагають прискорити процес загоєння шкіри, уповільнити процес старіння, а також зволожити сухі ділянки. Олія надає шкірі гарне природне сяйво.
 ОЛІЯ КІСТОЧОК АБРИКОСУ − пом'якшує, очищує, регенерує та живить шкіру.
 АРГАНОВА ОЛІЯ − живить шкіру та відновлює її природний бар'єр. Має поживні, регенеруючі та захисні властивості. Ненасичені жирні кислоти запобігають появі запалень, а токофероли та фенольні кислоти забезпечують надійний захист від вільних радикалів.
 КОСОСОВА ОЛІЯ − дає зволожувальний, охолодний та пом'якшувальний ефект.
 АПЕЛЬСИНОВА ОЛІЯ − покращує кровообіг, має антисептичні властивості, очищує епідерміс і звужує пори.
 ОЛІЯ ГЕРАНІ − має в'яжучу властивість, зміцнює шкіру

Спосіб застосування:  Після очищення шкіри та нанесення сироватки скористатися Вітамінізованим антивіковим маслом, втираючи його в шкіру як самостійний продукт або у поєднанні з денним кремом від SwissGetal.
 Масло призначене для сухої шкіри, а також підходить для використання у холодні зимові місяці для захисту епідермісу
Click to order