Багатофункціональна золота сироватка для шкіри обличчя Golden Collagenine Infusion Serum

GO-410
9500,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Золоте рішення для вікової шкіри.

 Завдяки своїм інноваційним інгредієнтам сироватка для шкіри обличчя здатна скоротити зморшки до 55% та глибоко зволожити епідерміс. Отже, багатофункціональний засіб забезпечує помітний омолоджувальний ефект і оновлює колір обличчя.
 Косметичні дослідження показали, що золото, крім прояву антивікової дії, також має здатність поєднуватися з іншими активними компонентами препарату для більш ефективного догляду за шкірою. У складному процесі часточки золота поєднуються з пептидами, за рахунок чого покращується їхнє проникнення в епідермальні шари та значно продовжується дія.
 Багатофункціональний косметичний засіб стимулює синтез колагену та збільшує кількість фібробластів, у такий спосіб підвищуючи еластичність шкіри та демонструючи омолоджувальний результат. Сироватка також насичує клітини низько- та високомолекулярними гіалуроновими кислотами, підтримує оптимальний баланс вологи та посилює антивіковий процес

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   40 мл

Активні інгредієнти: ЗОЛОТИЙ КОЛАГЕНІН − ацетилгептапептид зв'язується з частинками золота, внаслідок чого пептиди краще транспортуються у тканини шкіри, де проявляють свою дію. Активний інгредієнт стимулює колагенові та еластичні волокна, завдяки чому досягається прекрасний омолоджувальний результат.
 24-КАРАТНЕ ЗОЛОТО − гарантує очищувальний, омолоджувальний та розгладжувальний ефект.
 АЛЛАНТОЇН − зміцнює природний захисний бар'єр шкіри, покращує утримання вологи і чинить розгладжувальну дію. Крім того, знімає подразнення та нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ГІАЛУРОНАТ НАТРІЮ ТА ОЛІГОГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − високомолекулярна гіалуронова кислота чинить вологоутримувальну дію на поверхні шкіри, захищаючи кислотну мантію. Поєднання з олігогіалуроновою кислотою допомагає збільшити зволоженість у більш глибоких шарах протягом тривалого періоду, підвищуючи еластичність, скорочуючи зморшки, роблячи шкіру м'якою та гладкою.
 ЕКСТРАКТ ГАМАМЕЛІСУ − має в'яжучі, протизапальні та тонізуючі властивості

Спосіб застосування:  Після очищення шкіри нанесіть 2-3 краплі Багатофункціональної золотої сироватки на обличчя та шию, акуратно поплескуючи подушечками пальців. Потім скористайтеся Багатофункціональним золотим кремом або іншим кремом SwissGetal для вашого типу шкіри