Антивікова сироватка потрійної дії

M21330V
20700,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Сироватка миттєвої дії є справжнім джерелом молодості завдяки ферментам, що входять до її складу. Цей ефективний засіб вирівнює тон обличчя, відновлює, зміцнює та додає сяйво.
 Продукт також помітно покращує стійкість шкіри перед зовнішніми факторами, надовго зберігаючи її молодість, помітно покращуючи пружність і надаючи максимально здорового вигляду.  Підходить для всіх типів шкіри

Зроблено в: Монако

Об`єм:  30 мл

Активні інгредієнти: ЕЛАСТИН – органічний протеїн, який міститься у нашому організмі, тому шкіра добре реагує на компонент. Він надає їй пружність, еластичність, сприяє регенерації, зволожує. Відмінно взаємодіє з колагеном, білки ідеально доповнюють дію одне одного.
 СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ОЛІГОПЕПТИД-5 – стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри, допомагає зменшити видимість дрібних зморшок та провисання, покращити загальний стан та текстуру шкіри.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння.
 ГЛІКОПРОТЕЇНИ – допомагають стабілізувати та підтримувати складний міжклітинний матрикс шкіри. Зволожувальні засоби, що містять глікопротеїни, дозволяють шкірі виконувати свою роботу з відновлення та регенерації, коли вона страждає від сухості, негативного впливу довкілля та надмірного подразнення

Спосіб застосування:  Для нормальної, сухої, зневодненої та чутливої шкіри: вранці та ввечері наносити на все обличчя, шию та зону декольте.
 Для комбінованої та жирної шкіри: вранці та ввечері нанести на обличчя, уникаючи Т-зони.
 Наносити сироватку легкими масажними рухами на обличчя, шию та зону декольте. Можна застосовувати у зоні навколо очей (уникаючи повік)