Сироватка "Комплексне відновлення"

M21310V
6500,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Сироватка забезпечує інтенсивне розгладження зморшок, зволоження і зміцнення шкіри. Її формула збагачена екстрактами водоростей та гіалуроновою кислотою, що дозволяє досягти глибокого зволожувального ефекту. Продукт захищає шкіру від зовнішніх чинників, підвищуючи її опірність за рахунок обмеження впливу вільних радикалів. Миттєво покращує стан епідермісу та колір обличчя.
 Сироватка забезпечує шкіру необхідними живильними речовинами, надаючи їй свіжого та здорового вигляду

Зроблено в: Монако

Об`єм: 30 мл

Активні інгредієнти: СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ЕКСТРАКТ ЕХІНАЦЕЇ – ехінацея відома своїми захисними та заспокійливими властивостями, покращує імунітет клітин. Дуже ефективна у боротьбі зі шкірними подразненнями.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ – багатий на мінеральні компоненти, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти та ферменти. Має відновлювальні властивості.
 БІОСАХАРИДНА КАМЕДЬ – зволожувальний і заспокійливий компонент для шкіри з пролонгованою дією.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння.
 ОЛІГОПЕПТИД-5 – стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри, допомагає зменшити видимість дрібних зморшок та провисання, покращити загальний стан та текстуру шкіри.
 ПАЛЬМІТОЇЛ ПЕНТАПЕПТИД-4 – сигнальний пептид, стимулює синтез колагену та еластину

Спосіб застосування:  Суха, зневоднена або чутлива шкіра: вранці та ввечері нанести сироватку на долоню, розподілити кінчиками пальців по всьому обличчю і навколо очей (уникаючи повік).
 Для комбінованої та жирної шкіри: нанести на обличчя, уникаючи Т-зони.
 Не забувати про шию та зону декольте