Преміум біо-клитинна зволожуюча сироватка для обличчя PRIME B-CELLULAR

705817
9860,00
грн.
Бренд: VALMONT

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Підходить для всіх типів шкіри

Призначення:  Відновлювальна, омолоджуюча сироватка з високим вмістом активних компонентів, необхідних для життєдіяльності шкіри, як вдень, так і вночі. Збагачена Клітинним Прайм Комплексом, вона дарує шкірі всі необхідні елементи, насичуючи її життєвою енергією і ефективно захищаючи від старіння. Сироватка стимулює процес оновлення клітин, а також підтримує її пружність і еластичність





Зроблено в: Швейцарія

Об`єм: 30 мл

Активні інгредієнти:  Потрійна ДНК. Унікальний антивіковий компонент, який зустрічається лише у косметиці бренду Вальмонт. Фахівці компанії понад акуратним способом витягують молекули ДНК із молок дикого канадського лосося. Цей інгредієнт має виняткові зволожуючі властивості. Одна молекула потрійної ДНК здатна утримувати молекулу води, що у 10 000 разів перевищує власну вагу. Плюс компонент ефективно утримує отриману вологу в клітинах шкіри, завдяки чому забезпечується пролонговану дію і ефект приємної зволоженості зберігається надовго.
РНК. Являє собою проміжну молекулу, яка бере участь безпосередньо у виробленні протеїнів. Таким чином забезпечується посилена регенерація та загоєння шкірних покривів. Крім цього, РНК формує на поверхні ліпідного шару плівку зі зволожуючою дією.
Гіалоуранова кислота. Притягує та утримує вологу у шкірному покриві. Завдяки цьому каркас зміцнюється та стає пружним. Потрапляючи на поверхню шкіри, гіалуронова кислота створює на ній особливу захисну плівку, яка не дає випаровуватися воді.
Алантоїн. Активно знімає запалення та почервоніння. Допомагає епідермісу оновлюватися, відлущує мертві клітини та має не комедогенні властивості. Чинить антиоксидантну дію, нейтралізуючи вільні радикали і токсини, завдяки чому уповільнюється старіння шкірного покриву.
Аскорбив фосфат магнію. Уповільнює появу ознак старіння за рахунок сильного антиоксидантного ефекту. Стимулює вироблення колагену, за допомогою чого зменшується глибина існуючих зморшок і запобігає появі нових. Прибирає гіперпігментацію та захищає клітини від руйнування.


Спосіб застосування: Наносити вранці на все обличчя і шию