Есенція для сяйва шкіри "LUMISENCE"

705703
10029,00
грн.
Бренд: VALMONT

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Для жирної, змішаної або проблемної шкіри

Призначення: Есенція, що звужує пори та активує сяйво шкіри. Вона зміцнює шкіру обличчя на глибинному рівні для ідеального розсіювання світла.
Нехай вас не обманює її ніжна водяниста текстура! LumiSence - це саме втілення ефективності. Цей щоденний догляд, створений у вигляді сироватки-води, впливає з абсолютною точністю на кількість видимих ​​пор та відновлює природні механізми сяйва шкіри. В чому секрет? Чудове поєднання швейцарського фітокомплексу, екстрактів білої шовковиці, концентрату, що звужує пори, та зіркового інгредієнта Valmont, потрійної ДНК. Справжнє диво-лікування!


Зроблено в: Швейцарія

Об`єм: 30 мл

Активні інгредієнти: Швейцарський фітокомплекс: Коктейль із 7 альпійських рослин, органічно вирощених на великій висоті. Забезпечують сяйво шкіри.
Потрійна ДНК: неперевершений зволожуючий компонент, який зберігає в 10 000 разів більше вологи. Найсучасніша молекула проти старіння, яка стимулює всі функції клітин.
Два види коріння білої шовковиці: Усувають жовту тьмяність й зменшують нерівності шкіри


Спосіб застосування: Вранці та/або ввечері нанесіть кілька крапель на обличчя та шию. Злегка помасажуйте продукт до повного всмоктування.