Клітинна омолоджувальна сироватка для шкіри обличчя

6110
7400,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Справжній омолоджувальний еліксир для шкіри обличчя.

 Клітинна сироватка є ідеальним доповненням до продуктів антивікової лінії від SwissGetal. Засіб посилює їхню дію, ефективно усуваючи видимі ознаки старіння шкіри.
 Екстракт бруньок букового дерева у складі сприяє оновленню клітин, скорочує прояви розацеа та має виражену підтягувальну дію. Біосахарид та гіалуронова кислота забезпечують зволоження, а вітаміни А та Е зміцнюють та регенерують тканини. Екстракт кори мімози бореться з вільними радикалами, стимулює кровообіг, а екстракт іглиці зменшує почервоніння на чутливій шкірі. Отже, сироватка підтримує життєво важливі процеси епідермісу, відновлює його, розгладжує і продовжує молодість

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: 50 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 БІОСАХАРИД − натуральний зволожувальний компонент тривалої дії.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту.
 ЕКСТРАКТ КОРИ МІМОЗИ − зміцнює та регенерує шкірний покрив, захищає від дії сонячних променів. Підвищує опірність капілярів, стимулюючи мікроциркуляцію. Нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ЕКСТРАКТ ІГЛИЦІ − стимулює кровообіг, вирівнює колір обличчя. Також має в'яжучу дію, ефективний проти почервоніння.
 ВІТАМІН А (ретинол пальмітат) – покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри. Захищає, оживляє шкірний покрив, відновлюючи його еластичність.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму

Спосіб застосування:  Наносьте кілька крапель Клітинної омолоджувальної сироватки вранці та ввечері після ретельного очищення шкіри. Потім скористайтеся Клітинним живильним кремом для шкіри навколо очей, а також денним або нічним кремом SwissGetal для вашого типу шкіри. Продукт миттєво поглинається шкірою.
 У разі послідовного застосування вранці та ввечері Клітинної омолоджувальної сироватки та Клітинної регенеруючої сироватки забезпечується чудовий догляд за шкірою шиї та зони декольте
Click to order