Клітинна регенеруюча сироватка для шкіри обличчя

6050
7200,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Сировотки

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Оздоровлювальний вплив на тканини шкіри.

 Ефективність живильної регенеруючої сироватки обумовлена ​​її унікальним складом і специфікою боротьби з ознаками старіння.
 Центела азіатська вже понад 2000 років відома в Китаї своїми відновлювальними властивостями. Завдяки цьому компоненту стимулюється оновлення клітин, зменшуються вікові прояви, таким чином шкірний покрив оживляється, виглядає більш пружним і еластичним. Дія сироватки посилюється за рахунок зволожувальних інгредієнтів. Так, завдяки олії авокадо шкіра стає м'якою та гладкою, до неї поступово повертається еластичність та здатність справлятися зі стресом від впливу довкілля

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 50 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 БІОСАХАРИД − натуральний зволожувальний компонент тривалої дії.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту.
 ЕКСТРАКТ ЦЕНТЕЛИ АЗІАТСЬКОЇ − має заспокійливу, регенеруючу, оздоровлювальну та протизапальну дію.
 ОЛІЯ АВОКАДО − зволожує, живить і очищує шкіру.
 КВІТКОВА ВОДА ДАМАСЬКОЇ ТРОЯНДИ − надає збадьорювальну дію на шкіру, підтягує її та зменшує зморшки. Трояндова вода також має регенеруючі та протизапальні властивості.
 ВІТАМІН А (ретинол пальмітат) – покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри. Захищає, оживляє шкірний покрив, відновлюючи його еластичність.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму.
 ЕКСТРАКТ КОРИ МІМОЗИ − зміцнює та регенерує шкірний покрив, захищає від дії сонячних променів. Підвищує опірність капілярів, стимулюючи мікроциркуляцію. Нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ − оживляє, живить і захищає епідерміс від шкідливого впливу сонячних променів.
 ОЛІЯ ШИПШИНИ − багата на насичені та ненасичені жирні кислоти, а також цінні антиоксиданти, вітаміни та мінерали. Чинить протизапальну дію

Спосіб застосування:  Щоранку, після очищення шкіри Клітинною очищувальною емульсією для обличчя, наносьте легкими масажними рухами Клітинний освіжаючий лосьйон і Клітинну регенеруючу сироватку. Для сухої зрілої шкіри необхідно попередньо скористатися Клітинною омолоджувальною сироваткою або Клітинним заспокійливим лосьйоном.
 У разі послідовного застосування вранці та ввечері Клітинної омолоджувальної сироватки та Клітинної регенеруючої сироватки забезпечується чудовий догляд за шкірою шиї та зони декольте