Очищувальний лосьйон із гліколевою кислотою (Лосьйон №2)

M21212V
5850,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Очищення

Тип шкіри:   Для жирної та комбінованої шкіри

Призначення:  Ідеальний лосьйон для жирної та комбінованої шкіри. Засіб чудово очищує шкіру, видаляючи залишки макіяжу, субуму та забруднення. Гліколева кислота у складі сприяє злущуванню ороговілого шару, зменшенню пігментних плям і висипань.
 Щоденне використання засобу стимулює оновлення та регенерацію клітин, запускає посилене вироблення колагену і вирівнює рельєф шкіри, водночас не порушуючи природні обмінні процеси.
 Лосьйон нормалізує роботу сальних залоз, очищує пори
Зроблено в: Монако

Об`єм: 200 мл

Активні інгредієнти: СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ЕКСТРАКТ КВІТІВ ВОЛОШКИ – є цінним антиоксидантом. Відомий своїм знезаражувальним, протизапальним, антибактеріальним і заспокійливим ефектом, усуває набряки. Знімає незначні подразнення, регенеруючи епідерміс та надаючи обличчю рівного кольору. Його в'яжуча дія допомагає регулювати секрецію сальних залоз.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння.
 ЕКСТРАКТ АНАНАСА – суміш ферментів, що допомагає ніжно відлущувати шкіру.
 ЕКСТРАКТ ГРАНАТА – багатий на дубильні речовини та фруктові кислоти, має в'яжучу властивість. Є природним антиоксидантом.
 ЕКСТРАКТ МЕДУ – чинить зволожувальну, відновлювальну дію. Розгладжує шкіру та покращує її зовнішній вигляд.
 ОЛІЯ КВІТКИ ГІРКОГО АПЕЛЬСИНА – має освіжаючі властивості.
 ГЛІКОЛЕВА КИСЛОТА – забезпечує м'який пілінг для покращення сяйва шкіри та видимого розгладження

Спосіб застосування:  Нанести засіб на ватний спонж або на кінчики пальців, акуратно масажувати все обличчя, шию та зону декольте. Бажано використовувати продукт вранці та ввечері