Пінка глибокого очищення для шкіри обличчя

CPR103
3800,00
грн.
Бренд: VALMONT

Категорія: Обличчя. Очищення

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Ексклюзивна формула пінки ніжно, водночас глибоко очищує шкіру, видаляючи залишки макіяжу. Засіб не викликає дискомфорту, не сушить шкіру, залишає після себе приємне відчуття свіжості та зволоженості. Компоненти активного догляду захищають від втрати вологи та стабілізують захисну кислотну мантію шкіри. Тож епідерміс ідеально підготовлений до всіх наступних етапів догляду із застосуванням антивікових засобів.
 Завдяки PhytoCellTec Forte by Dr. Gerny® продукт підвищує еластичність шкіри, ефективно бореться зі зморшками, сухістю, запаленнями та іншими ознаками старіння, а також захищає власні клітини від УФ-пошкодження. Лецитин відновлює захисні функції шкіри, зволожує і має антиоксидантну дію. РerfectionPeptide P3 допомагає повернути природне сяйво та здоров'я, сприяє розгладженню дрібних зморшок.
 Пінка порадує неймовірно приємним фруктово-трав'яним ароматом, який можна порівняти з парфумерною композицією. Вона має густу, м'яку та легку консистенцію прозоро-білого кольору. Економічна у використанні.
 Під час застосування необхідно уникати зони навколо очей, у разі попадання на слизову рясно промити водою

Зроблено в: Швейцарія

Об`єм: 150 мл

Активні інгредієнти: PhytoCellTec Forte by Dr. Gerny® – складається з екстракту плодових стовбурових клітин швейцарського яблука та стовбурових клітин арганії. Активізує поділ клітин, стимулює синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти. Підвищує еластичність шкіри, ефективно бореться зі зморшками, сухістю, запаленнями та іншими ознаками старіння, а також захищає власні клітини від УФ-пошкодження. Містить поліненасичені жирні кислоти, вітаміни А та Е. Пом'якшує, загоює, заспокоює, зволожує, запобігає появі зморшок.
 Лецитин – один із основних будівельних матеріалів клітин. Відновлює захисні функції шкіри, зволожує та має антиоксидантну дію. Покращує структуру косметичного засобу та може грати роль транспортного агента, завдяки якому інші речовини потрапляють глибше у шкіру.
 РerfectionPeptide P3 – допомагає шкірі адаптуватися до нового клітинного циклу, під час якого вилущуються кератиноцити епідермісу. Повертає природне сяйво та здоров'я. Активно зволожує, покращує структуру та тон, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок

Спосіб застосування: Наносити вранці та ввечері на вологу шкіру обличчя, шиї та декольте, злегка масажуючи перед тим, як ретельно змити водою. Потім скористатися тоніком Cell Premium Tonic Forte та кремом для догляду
Click to order