М'який пілінг для глибокого очищення шкіри обличчя

6080
4250,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Очищення

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Глибоке очищення шкіри та підготовка до подальших процедур догляду.

 Ніжний очищувальний крем-пілінг для обличчя, розроблений на основі фруктових кислот, діє водночас делікатно та ефективно. Органічні кислоти лимона, маракуї та ананасу не лише усувають забруднення, але й забезпечують чудове зволоження, а також стимулюють оновлення клітин. Формула пілінгу містить екстракт гінкго, який чинить заспокійливу та антибактеріальну дію, у той час як олія солодкого мигдалю допомагає очистити пори.
 Вже після першого застосування засобу шкіра стає більш чистою, м'якою, вирівнюється тон обличчя

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 50 мл

Активні інгредієнти: ФРУКТОВА АНА-КИСЛОТА − м'який органічний екстракт фруктової кислоти впливає на роговий шар шкіри, проявляючи відлущувальну активність. Компонент зменшує ознаки себореї, розрихлює омертвілі клітини шкіри та мозолі. Водночас зволожує шкіру та покращує її еластичність.
 ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 ОЛІЯ АБРИКОСОВИХ КІСТОЧОК − робить шкіру пружною, очищує, живить, освіжає та відновлює. Чинить заспокійливу дію, зменшує почервоніння.
 ЕКСТРАКТ ГІНКГО – покращує кровообіг, активізує клітинний метаболізм та зміцнює шкіру.
 ЕКСТРАКТ КОРИ МІМОЗИ − зміцнює та регенерує шкірний покрив, захищає від дії сонячних променів. Підвищує опірність капілярів, стимулюючи мікроциркуляцію. Нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту.
 ІЗОМЕРАТ САХАРИДУ − високоефективний регулятор вологості. Має унікальний сполучний механізм для глибокого зволоження шкіри, зміцнює її бар'єрну функцію

Спосіб застосування:  Після очищення обличчя нанесіть тонкий шар засобу на шкіру, злегка змочивши її водою. Після 5-10-хвилинної фази впливу змийте пілінг і насухо витріть шкіру. Використовуйте один раз на тиждень для сухої шкіри, двічі на тиждень – для жирної та проблемної. Потім нанесіть маску SwissGetal для вашого типу шкіри
Click to order