Маска для миттєвого сяйва

M21531V
6850,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Маски

Тип шкіри:   Для тьмяної шкіри зі зниженим тонусом

Призначення:  Вже з першого застосування унікальна формула маски надає шкірі сяйво та здоровий вигляд. Завдяки своєму складу продукт інтенсивно зволожує, стимулює кровообіг, вирівнює тон та освіжає епідерміс зсередини, даруючи відчуття неймовірного комфорту. Ідеальний засіб для тьмяної шкіри зі зниженим тонусом.
 Можна використовувати під час авіаперельотів, а також залишати маску на ніч

Зроблено в: Монако

Об`єм: 50 мл

Активні інгредієнти: ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 МИГДАЛЬНА ОЛІЯ – містить жирні кислоти, що допомагають шкірі утримувати вологу, а вітамін Е заспокоює подразнення. Олія омолоджує, усуває тьмяність і втому, має пом'якшувальні властивості, вирівнює тон шкіри та покращує колір обличчя. Містить у високій концентрації фосфор, магній та амінокислоти, тому чинить антиоксиданту дію.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ – багата на лінолеву, олеїнову, стеаринову та пальмітинову кислоту. Ці незамінні жирні кислоти мають пом'якшувальні та відновлювальні властивості. Вони допомагають у боротьбі зі зморшками, захищаючи шкіру від передчасного старіння та повертаючи їй природну красу.
 МЕНТИЛСИЛАНОЛ МАННУРОНАТ – інгредієнт проти старіння, який має здатність захищати шкіру від вільних радикалів, стимулює синтез колагену, збільшує опірність клітинної мембрани. Зменшує запалення, сприяючи регенерації. Робить шкіру більш пружною, гладкою та омолодженою.
 ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ – багатий на мінеральні компоненти, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти та ферменти. Має відновлювальні властивості.
 ВІТАМІН А – допомагає зберегти шкіру від вільних радикалів і уповільнює процеси старіння, роблячи її більш сяючою та здоровішою. Відомий зволожувальними властивостями та помітно розгладжує зморшки.
 ОЛІЯ ТРОЯНДИ МОСКЕТА – робить шкіру більш еластичною і зменшує ознаки старіння

Спосіб застосування:  Коли шкіра обличчя втомлена та відчуває дискомфорт – рясно нанести маску на все обличчя, навколо очей (уникаючи шкіри повік), на шию та зону декольте. Залишити на 20 хвилин, щоб маска поглинулася, після зняти Лосьйоном №1 або використовувати її в ролі нічного крему. Повторювати процедуру потрібно 2-3 рази на тиждень.
 Продукт можна використовувати під час авіаперельотів