Мультифункціональна маска миттєвої дії

M21530V
6400,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Маски

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Багатофункціональна маска справляє відразу 4 основних дії – очищення, зволоження, зміцнення та освітлення. Засіб забезпечує миттєвий результат. Екстракти морських водоростей у складі маски тонізують, покращують текстуру шкіри та утримують вологу. Олія солодкого мигдалю дарує пружність та еластичність, олія примули вечірньої знімає подразнення та освітлює тон обличчя. Екстракт зародків пшениці живить і зміцнює.
 Продукт підходить для всіх типів шкіри

Зроблено в: Монако

Об`єм: 50 мл

Активні інгредієнти: СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ЕКСТРАКТ БІЛОЇ ШОВКОВИЦІ – освітлює епідерміс. Компонент має ніжний фруктовий і злегка кислий аромат.
 ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ – багатий на мінеральні компоненти, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти та ферменти. Має відновлювальні властивості.
 КАОЛІН – природній мінерал, що підсушує шкіру, звужує пори, контролює роботу сальних залоз

Спосіб застосування:  Вранці, аби пробудити шкіру, нанести тонкий шар на все обличчя і зону навколо очей (уникаючи повік), поки маска не поглинеться. Залишити на 5-8 хвилин, залежно від типу шкіри та клімату. Щойно маска поглинулася, почати масажувати, поки вона повністю не скатається, потім змити водою. Рекомендується використовувати маску в ролі ранкового догляду, тоді обличчя отримає здоровий вигляд протягом тижня.
 За наявності висипань нанести маску на відповідні ділянки і залишити на всю ніч, аби позбутися недоліків.
 Підходить для всіх типів шкіри