Очищувальна маска для звуження пор

3060
3950,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Маски

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Косметичний продукт для оптимального очищення шкіри будь-якого віку.
 Очищувальну маску з розслаблюючим ефектом розроблено на додаток до матувальної лінії засобів від SwissGetal, яка помітно допомагає покращити стан жирної та комбінованої шкіри з розширеними порами та акне. Ця в'яжуча та заспокійлива маска підходить як для жінок, так і для чоловіків, а також призначена для молодої та зрілої шкіри.
 Завдяки екстракту грибів продукт регулює вироблення шкірного сала, водночас максимально звужуючи пори. Екстракт гамамелісу заспокоює епідерміс, а червоні водорості ефективно зволожують його та відновлюють. Ефірні олії очищують, регенерують і покращують загальний стан шкіри завдяки освіжаюче-заспокійливим властивостям

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   50 мл

Активні інгредієнти: ОЛІЯ ЖОЖОБИ − гіпоалергенний органічний продукт. Зволожує, регенерує, тонізує епідерміс. Здатний зберігати еластичність сполучної тканини, сприяє припливу крові.
 ЦУКРОВА ЛАМІНАРІЯ − екстракт водорості, відомий своєю себорегулюючою, в'яжучою, регенеруючою та протизапальною дією. Захищає шкіру від окисного стресу, бактерій та чинить пробіотичну дію.
 ЕКСТРАКТ КВІТІВ БУЗИНИ − має протизапальні та протинабрякові властивості.
 ЕКСТРАКТ ГРИБІВ − в'яжучий активний інгредієнт. Покращує тонус, підтягує шкіру, зменшує надмірне виділення себуму.
 ВІТАМІН А (ретинол пальмітат) – покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри. Захищає, оживляє шкірний покрив, відновлюючи його еластичність.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму.
 ЕФІРНІ ОЛІЇ − забезпечують антисептичний, очищувальний, заспокійливий, а також регенеруючий ефект.
 ЕКСТРАКТ ГАМАМЕЛІСУ − має в'яжучу, протизапальну, антиоксидантну, антибактеріальну та заспокійливу дію. Допомагає при вугровому висипі, запобігає втраті вологи шкірою

Спосіб застосування:  Один-два рази на тиждень наносьте Очищувальну маску для звуження пор тонким шаром на всю поверхню обличчя та шиї або окремі ділянки. Через 15-20 хвилин змийте, потім скористайтеся Клітинним освіжаючим лосьйоном. Після цього нанесіть крем для денного або нічного догляду SwissGetal, що відповідає вашому типу шкіри