Крем для корекції мімічних зморшок BotoCare

BC-210
11200,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Креми

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Неінвазивний ботокс для розгладження глибоких зморшок.

 Крем для корекції зморшок BotoCare частково блокує мімічні скорочення м'язів, помітно вирівнюючи текстуру шкіри. Маючи рослинні компоненти у складі, засіб активно оновлює клітини та чинить зміцнювальну дію. Гексапептид, гіалуронова кислота, олія кісточок абрикоса, а також екстракт кореня імперати циліндричної складають основу крему. Ці інгредієнти утворюють невидиму плівку на поверхні епідермісу, яка захищає від зневоднення. Крім того, вони борються з вільними радикалами та зменшують запалення.
 Продукт забезпечує 24-годинний догляд за зрілою шкірою, чинить потужний тонізуючий ефект, повертає пружність та еластичність

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   50 мл

Активні інгредієнти: ГЕКСАПЕПТИД-8 – зменшує глибокі зморшки, спричинені скороченнями мімічних м'язів, зокрема на лобі, навколо очей та губ. Запобігає старінню шкіри.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ЕКСТРАКТ КОРІННЯ ІМПЕРАТИ ЦИЛІНДРИЧНОЇ − дає миттєвий, тривалий та інтенсивний зволожувальний ефект. Відновлює осмотичний баланс.
 ЖОВТЯНИЦЯ ЧЕРГОВОЛИСТА − ефективно стримує вплив вільних радикалів і має протизапальну дію.
 БІСАБОЛОЛ − робить шкіру еластичною та має протизапальну дію.
 ОЛІЯ КІСТОЧОК АБРИКОСУ − пом'якшує, очищує, регенерує та живить шкіру.
 ВІТАМІН Е (токотрієнол) − на 60% більш потужний антиоксидант, ніж токоферол. Цей активний інгредієнт підвищує ефективність сонцезахисних кремів, оскільки запобігає проникненню ультрафіолетового випромінювання. Запобігає старінню шкіри та пошкодженню вільними радикалами, захищає колагенові волокна від окислення.
 СОНЦЕЗАХИСНІ ФІЛЬТРИ − ефективні від UVA- та UVB-променів

Спосіб застосування:  Наносьте Крем для корекції мімічних зморшок вранці та ввечері на ділянки обличчя та шиї, попередньо очистивши шкіру Клітинною очищувальною емульсією, Клітинним освіжаючим лосьйоном і нанісши Сироватку для корекції мімічних зморшок BotoCare. Акуратно масажуйте.
 Засіб підходить для всіх типів шкіри. Для дуже сухої шкіри після нанесення сироватки рекомендується скористатися Клітинним заспокійливим лосьйоном, а потім Кремом для корекції мімічних зморшок