Екстраживильний крем

M21431V
6150,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Креми

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Крем містить зволожувальні, освіжаючі та тонізуючі інгредієнти, завдяки яким зневоднена й тьмяна шкіра стає пружною та м'якою. Продукт підвищує еластичність шкіри і надає їй шовковистість.
 Рекомендується для всіх типів шкіри

Зроблено в: Монако

Об`єм: 50 мл

Активні інгредієнти: СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 МИГДАЛЬНА ОЛІЯ – містить жирні кислоти, що допомагають шкірі утримувати вологу, а вітамін Е заспокоює подразнення. Олія омолоджує, усуває тьмяність і втому, має пом'якшувальні властивості, вирівнює тон шкіри та покращує колір обличчя. Містить у високій концентрації фосфор, магній та амінокислоти, тому чинить антиоксиданту дію.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ – багата на лінолеву, олеїнову, стеаринову та пальмітинову кислоту. Ці незамінні жирні кислоти мають пом'якшувальні та відновлювальні властивості. Вони допомагають у боротьбі зі зморшками, захищаючи шкіру від передчасного старіння та повертаючи їй природну красу.
 ОЛІЯ НАСІННЯ ДЕРЕВА ШИ – зволожує, надає шкірі здорового вигляду, робить її мякою та шовковистою. Чудово підходить для сухої шкіри, захищає від шкідливої дії ультрафіолету та сприяє омолодженню, покращує регенерацію.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 ОЛІЯ АВОКАДО – багата на жирні кислоти, вітамін А, Д і Е. Допомагає зволожити шкіру, зменшує пошкодження, стимулює регенерацію. Олія легко поглинається і сприяє уповільненню процесів старіння, стимулюючи вироблення колагену у шкірі. Робить епідерміс більш гладким, вирівнює колір і рельєф обличчя.
 ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ – багатий на мінеральні компоненти, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти та ферменти. Має відновлювальні властивості.
 ВІТАМІН А – допомагає зберегти шкіру від вільних радикалів і уповільнює процеси старіння, роблячи її більш сяючою та здоровішою. Відомий зволожувальними властивостями та помітно розгладжує зморшки.
 БІОСАХАРИДНА КАМЕДЬ – зволожувальний і заспокійливий компонент для шкіри з пролонгованою дією.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння

Спосіб застосування:  Для нормальної та чутливої шкіри: наносити ввечері на все обличчя.
 Комбінована або жирна шкіра: застосовувати ввечері, уникаючи T-зони.
 Для зневодненої шкіри: нанести дуже товстим шаром і залишити на 30 хвилин, після цього масажувати до повного поглинання