Екстразволожувальний крем

M21430V
6050,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Креми

Тип шкіри:   Для чутливої ​​шкіри

Призначення:  Крем має багатий склад, завдяки якому ідеально зволожує шкіру. Він також бореться з почервонінням і подразненнями, що викликані різними особливостями епідермісу (еритроз, розацеа, купероз, приливи).
 Засіб проявляє свою ефективність навіть у період загострень. Він швидко знімає почервоніння, дарує шкірі комфортне відчуття і здорове сяйво.
 Рекомендується для чутливої ​​шкіри

Зроблено в: Монако

Об`єм: 50 мл

Активні інгредієнти: ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ – багата на лінолеву, олеїнову, стеаринову та пальмітинову кислоту. Ці незамінні жирні кислоти мають пом'якшувальні та відновлювальні властивості. Вони допомагають у боротьбі зі зморшками, захищаючи шкіру від передчасного старіння та повертаючи їй природну красу.
 ВІТАМІН Е – універсальний антиоксидант. Завдяки своїй здатності захищати від шкідливих факторів довкілля та впливу вільних радикалів, він стимулює оновлення клітин у шкірі, уповільнюючи процеси старіння. Легко поглинається, гарно зволожує, має протизапальні властивості, прискорює регенерацію.
 ОЛІЯ МАКАДАМІЇ – має аналогічні властивості з олією солодкого мигдалю, але краще поглинається шкірою. Забезпечує поживний, пом'якшувальний ефект, перешкоджає появі зморшок, а також дає легкий сонцезахисний ефект. Багата на олеїнову та пальмітолеїнову кислоту, рекомендована для сухої, зневодненої шкіри, сприяє швидкому загоєнню рубців.
 ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТЕЙ – багатий на мінеральні компоненти, вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти та ферменти. Має відновлювальні властивості.
 ВІТАМІН А – допомагає зберегти шкіру від вільних радикалів і уповільнює процеси старіння, роблячи її більш сяючою та здоровішою. Відомий зволожувальними властивостями та помітно розгладжує зморшки.
 ЕКСТРАКТ КІНСЬКОГО КАШТАНА – має заспокійливі та тонізуючі властивості, покращує мікроцеркуляцію, чинить антиоксидантну дію.
 БІОСАХАРИДНА КАМЕДЬ – зволожувальний і заспокійливий компонент для шкіри з пролонгованою дією.
 СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА – фермент, білковий натуральний антиоксидант. Ефективно запобігає процесам старіння.
 ЕКСТРАКТ ЖОВТУХИ ЗВИЧАЙНОЇ – заспокоює, покращує зовнішній вигляд чутливої ​​шкіри, схильної до почервоніння

Спосіб застосування:  Нанесіть невелику кількість зволожувального крему на обличчя, приділяючи особливу увагу почервонінням і чутливим ділянкам