Сонцезахисний антивіковий крем для обличчя з SPF 30

SU-100
4050,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Креми

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Повний захист від ультрафіолету та антивіковий догляд.

 Сонцезахисний антивіковий крем для обличчя з SPF 30 є надійним фільтром від шкідливих променів UVA та UVB, а також блакитного та інфрачервоного випромінювання. Додатковий захист дарують рослинні стовбурові клітини карликової мильнянки, що дозволяє протидіяти старінню шкіри, викликаному УФ-випромінюванням. Квітка цієї рослини пережила льодовиковий період на найвищих гірських вершинах альпійських регіонів, де не утворювався лід. За рахунок низьких температур, інтенсивного ультрафіолетового випромінювання та інших суворих умов мильнянка виробила унікальні механізми захисту та відновлення. Для активного впливу на вікову шкіру фахівці SwissGetal використали квітку в цьому кремі. Завдяки йому засіб підвищує життєздатність власних стовбурових клітин шкіри, розгладжує зморшки, повертає втрачену еластичність та пружність.
 Березовий сік та інші рослинні екстракти, що містяться у продукті, захищають епідерміс від антиоксидантного стресу, забруднень довкілля та забезпечують глибоке зволоження. Отже, шкіра омолоджується, стає більш гладкою та здоровою

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм:   50 мл

Активні інгредієнти: СТВОЛОВІ КЛІТИНИ МИЛЬНЯНКИ КАРЛИКОВОЇ − квітка цієї рослини зустрічається у високогірних альпійських регіонах. Його клітини захищають і оживляють власні стовбурові клітини шкіри, виявляє антиоксидантну дію, підвищуючи еластичність і розгладжуючи зморшки.
 БЕРЕЗОВИЙ СІК − складається з вітамінів, амінокислот, ефірних олій та вітаміну С. Захищає шкіру від антиоксидантного стресу та забруднень довкілля, а також зволожує та підвищує її еластичність.
 КОМПЛЕКС ПРОТИ ВИПРОМІНЮВАНЬ − захищає клітини шкіри від інфрачервоного та блакитного випромінювання, а також зовнішніх забруднень.
 ІЗОМЕРАТ САХАРИДУ − високоефективний регулятор вологості. Має унікальний сполучний механізм для глибокого зволоження шкіри, зміцнює її бар'єрну функцію.
 ЕКСТРАКТ ОГІРКА − володіє освіжаючими, заспокійливими та зволожувальними властивостями

Спосіб застосування:  Сонцезахисний антивіковий крем слід наносити на обличчя та зону декольте за 30 хвилин до виходу на сонце. Залежно від вашого типу шкіри, а також після тривалого перебування у воді рекомендується повторити нанесення.
 Для живлення шкіри після засмаги рекомендується скористатися Клітинним заспокійливим лосьйоном для обличчя та зони декольте