Сироватка від темних кіл під очима

6062
6150,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Для догляду навколо очей

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Продукт, що оживляє, регенерує та освітлює ніжну шкіру навколо очей.

 Сироватку SwissGetal спеціально розроблену для ефективного зменшення темних кіл на тривалий час. Інноваційна формула продукту сприяє припливу крові, зменшує запалення та зводить до мінімуму кількість пігментів, що надають шкірі характерного кольору. Сироватка зволожує та регенерує чутливу зону навколо очей. Завдяки колагену у складі забезпечується захист та зміцнення колагенових волокон епідермісу, значно розгладжуються зморшки, у той час як натуральний екстракт очанки лікарської заспокоює втомлену шкіру.
 Регулярне застосування засобу дозволяє зменшити прояв небажаних темних кіл і досягти свіжого, сяючого погляду

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 15 мл

Активні інгредієнти: КОМПЛЕКС MATRIKIN-CHRYSIN – завдяки активним інгредієнтам прояв темних кіл у зоні навколо очей зводиться до мінімуму. Комплекс ефективно зміцнює капіляри та знімає запалення.
 ЕКСТРАКТ ОЧАНКИ ЛІКАРСЬКОЇ − ефективний проти втомленої та запаленої шкіри. Цей рослинний компонент розгладжує, регенерує та має протинабрякову дію.
 ПАЛЬМІТОЇЛ ТРИПЕПТИД-5 – невеликий молекулярний трипептид, що складається з амінокислот, які є основними компонентами клітин нашої шкіри. Стимулює синтез колагену у фібробластах, активуючи фактор росту тканин. Забезпечує максимальний підтягувальний ефект, помітно зводить до мінімуму утворення зморшок і скорочує їхню глибину.
 ІЗОМЕРАТ САХАРИДУ − високоефективний регулятор вологості. Має унікальний сполучний механізм для глибокого зволоження шкіри, зміцнює її бар'єрну функцію

Спосіб застосування:  Вранці та ввечері наносьте Сироватку від темних кіл на зону навколо очей по 1-2 краплі та акуратно масажуйте. Продукт рекомендується поєднувати з іншими засобами SwissGetal для повноцінного щоденного догляду за шкірою обличчя