Розгладжувальна колагенова ліфтинг-маска для зони навколо очей

M21570V
7100,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Догляд для зони навколо очей

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Ліфтинг-маска для шкіри навколо очей має потужний омолоджувальний ефект. Починаючи ранок разом із цим продуктом, легко запобігти старінню шкіри, її зневодненню, втраті еластичності, а також максимально зменшити темні кола під очима. За регулярного застосування маска запобігає появі нових зморшок і зменшує видимість вже існуючих.
 Продукт створено з чистих волокон колагену, просочених висококонцентрованою гіалуроновою кислотою. До складу також входять пептиди, які запускають процеси регенерації клітин. Вони забезпечують підтримку оптимального рівня вологи в шкірі, роблячи погляд більш свіжим та яскравим

Зроблено в: Монако

Об`єм:   40 мл

Активні інгредієнти: ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА – на відміну від колагену, гіалуронова кислота має виняткову здатність проникати у верхні шари шкіри, затримуючи вологу, сприяючи еластичності та пружності. Зменшує появу зморшок та інших ознак старіння, стимулює регенерацію клітин.
 КОЛАГЕН – протеїн, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку. Вона зберігає пружність і зволоженість шкіри та допомагає розгладити зморшки.
 ЕКСТРАКТ КВІТІВ ВОЛОШКИ – є цінним антиоксидантом. Відомий своїм знезаражувальним, протизапальним, антибактеріальним і заспокійливим ефектом, усуває набряки. Знімає незначні подразнення, регенеруючи епідерміс та надаючи обличчю рівного кольору. Його в'яжуча дія допомагає регулювати секрецію сальних залоз.
 СОЄВИЙ ПРОТЕЇН – живильні властивості цього компоненту допомагають зменшити сухість та потрісканість на шкірі, що викликані через сухий клімат

Спосіб застосування:  Перед нанесенням засобу очистити шкіру навколо очей від будь-яких забруднень і косметичних продуктів. Потім нанести маску під очі (прямо по контуру). Залишити на 15-20 хвилин. Після зняття залишки засобу легенько вбитти пальцями до повного поглинання. Рекомендується використовувати до 2 разів на тиждень.
 Для отримання найкращого результату після зняття маски нанести Відновлювальний флюїд для зони навколо очей або Тонізуючий омолоджувальний крем для зони навколо очей. Зробити легкий масаж, дочекатися повного поглинання
Click to order