Тонізуючий омолоджувальний крем для зони навколо очей

M21470V
7500,00
грн.
Бренд: MARGY'S

Категорія: Обличчя. Догляд для зони навколо очей

Тип шкіри:   Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Чудовий тонізуючий крем для шкіри навколо очей попереджає ранкову набряклість, нейтралізує видимість темних кіл, усуває ознаки втоми і стресу. Його активні інгредієнти пом'якшують, живлять, регенерують, покращують еластичність і зміцнюють шкіру, розгладжуючи зморшки.
 Засіб швидко поглинається, має ніжну легку текстуру. Регулярне застосування крему допоможе усунути ознаки старіння шкіри навколо очей: зморшки розгладжуються, повертається втрачений тонус, погляд стає відкритим і сяючим

Зроблено в: Монако

Об`єм:  30 мл

Активні інгредієнти: КОМПЛЕКС PREREGEN® PF – нейтралізує дію вільних радикалів. Працює на двох рівнях: захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів і робить шкіру більш стійкою до процесів старіння.
 РИСОВИЙ ПРОТЕЇН – здатний гідролізуватися, що полегшує його проникнення через шкіру. Наявність восьми амінокислот, вітамінів (Е, B, PP, K) та мінералів (кальцій, фосфор), забезпечує інтенсивне зволоження, активізує синтез колагену, зменшуючи зморшки та інші ознаки старіння.
 ГІАЛУРОНАТ НАТРІЮ – це сіль гіалуронової кислоти. Гіалуронат натрію є структурним компонентом гіалуронової кислоти, який легко проникає у шкіру за рахунок низькомолекулярної структури. Він зволожує та пом'якшує епідерміс, сприяючи омолодженню.
 КОФЕЇН – має заспокійливі та антиоксидантні властивості, особливо коли шкіра піддається впливу ультрафіолету. Проявляє високу біологічну активність, тому без перешкод проникає у шкіру і збільшує мікроциркуляцію. Звужує судини, зменшуючи почервоніння та усуваючи набряклість. Захищає клітини від ультрафіолетового випромінювання.
 ПАНТЕНОЛ – захищає шкіру від передчасного старіння і негативних впливів довкілля. Він легко поглинається, проникаючи глибоко у шари шкіри. Зволожує та надійно утримує вологу, пом'якшує, дає заспокійливий та протизапальний ефект, сприяє загоєнню ран. Розгладжує дрібні зморшки, регенерує шкірні покриви.
 МЕНТИЛСИЛАНОЛ МАННУРОНАТ – інгредієнт проти старіння, який має здатність захищати шкіру від вільних радикалів, стимулює синтез колагену, збільшує опірність клітинної мембрани. Зменшує запалення, сприяючи регенерації. Робить шкіру більш пружною, гладкою та омолодженою

Спосіб застосування:  Використовувати двічі на день, вранці та ввечері, для усунення «гусячих лапок», темних кіл, для вирівнювання кольору шкіри навколо очей.
 Для найкращих результатів можна наносити більш щільний шар крему (уникаючи попадання на вії) за 1 годину до сну, залишаючи його поглинутися.
 Підходить для сухої, зневодненої та чутливої шкіри
Click to order