Клітинний живильний крем для шкіри навколо очей

6060
4600,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Для догляду навколо очей

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Боротьба із втратою еластичності та пружності на ранніх етапах.

 Очі – дзеркало душі, саме цій зоні обличчя має приділятися особлива увага. Шкіра навколо очей дуже чутлива, на неї завжди впливає активна міміка, вона схильна до негативних впливів довкілля, втоми та в'янення. У міру того, як ми старіємо, знижується здатність епідермісу до оновлення та регенерації клітин.
 Найкращий спосіб впоратися з наслідками втрати пружності та еластичності шкіри – почати вживати заходів ще в молодому віці. Експерти лабораторії SwissGetal розробили ніжний живильний крем, що забезпечує чутливу зону навколо очей оптимальним захистом, підтримуючи та зміцнюючи її зсередини. Спеціально підібрані активні інгредієнти, такі як олія абрикосових кісточок та екстракт папайї, зменшують набряк тканин. Вітаміни А та Е зміцнюють, живлять, відновлюють та зволожують епідерміс, знижуючи ризик появи перших зморшок, а фільтри середнього ступеня UVA та UVB допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу сонячних променів

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 50 мл

Активні інгредієнти: ЕКСТРАКТ БРУНЬОК БУКОВОГО ДЕРЕВА − багатий на ферменти, що сприяють оновленню клітин.
 ЕКСТРАКТ СТВОЛОВИХ КЛІТИН ЛАТАТТЯ БІЛОГО − стимулює синтез колагену та протеогліканів. Відновлює власні стовбурові клітини організму та сприяє їхньому росту.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ЕКСТРАКТ КОРИ МІМОЗИ − зміцнює та регенерує шкірний покрив, захищає від дії сонячних променів. Підвищує опірність капілярів, стимулюючи мікроциркуляцію. Нейтралізує вплив вільних радикалів.
 ОЛІЯ ПРИМУЛИ ВЕЧІРНЬОЇ − оживляє, живить і захищає епідерміс від шкідливого впливу сонячних променів.
 ОЛІЯ КІСТОЧОК АБРИКОСУ − пом'якшує, очищує, регенерує та живить шкіру.
 ЕКСТРАКТ ПАПАЙЇ − містить вітаміни А і С, бета-каротин. Підтягує, очищує шкіру, має антибактеріальні властивості. Містить антиоксиданти, які освітлюють шкіру, надають їй сяйва та перешкоджають старінню.
 ВІТАМІН А (ретинол пальмітат) – покращує зовнішній вигляд сухої або пошкодженої шкіри. Захищає, оживляє шкірний покрив, відновлюючи його еластичність.
 ВІТАМІН Е (токоферолу ацетат) − зволожувальний агент, який розгладжує дрібні зморшки, усуває шорсткість та почервоніння шкіри. Бореться з вільними радикалами. Регулює вироблення себуму

Спосіб застосування:  Крем підходить для шкіри будь-якого віку, зокрема є профілактикою від старіння для молодої шкіри.
 Вранці та ввечері акуратно наносьте продукт легкими масажними рухами на очищену шкіру навколо очей та губ. Щоразу використовуйте інтенсивний продукт або сироватку SwissGetal перед Клітинним живильним кремом навколо очей, а потім наносьте засоби денного догляду для вашого типу шкіри.
 Крем є ідеальною основою під макіяж