Відновлювальні патчі з миттєвим ефектом

6065
3850,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Для догляду навколо очей

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Швидкодіючий засіб для сяючого та відпочилого погляду.

 Миттєвий ефект від відновлювальних патчів SwissGetal пояснюється високоактивною сироваткою, якою вони просочені. Її склад збагачено оптимальним поєднанням фруктових волокон та гіалуронової кислоти, завдяки чому делікатна зона навколо очей отримує необхідне зволоження. Гідролізований екстракт маніоки забезпечує помітний ліфтинг та зміцнення шкіри, розгладжуючи наявні зморшки.
 Відразу після нанесення продукту на зону навколо очей відбувається потужний бустерний ефект, а за 30 хвилин шкіра помітно оживає та починає сяяти зсередини

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 5х5 мл

Активні інгредієнти: ГІДРОЛІЗОВАНИЙ ЕКСТРАКТ МАНІОКІ − тривимірна сітка глюканів маніоки швидко утворює еластичну плівку на поверхні шкіри, яка згладжує нерівності та заповнює зморшки, підвищуючи тонус.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ГІАЛО-ОЛІГО − новий тип низькомолекулярної гіалуронової кислоти, яка може проникати у шкіру до найглибших шарів. Там вона зв'язується з гіалуроновою кислотою шкіри, збільшуючи її здатність зберігати та утримувати вологу.
 ІЗОМЕРАТ САХАРИДУ − високоефективний регулятор вологості. Має унікальний сполучний механізм для глибокого зволоження шкіри, зміцнює її бар'єрну функцію.
 ЕКСТРАКТ МАЛАХІТУ − природний мінерал, який має антиоксидантні властивості та забезпечує шкіру необхідними мікроелементами

Спосіб застосування:  Після вмивання розташуйте під очі Відновлюювальні патчі. Видаліть через 20-30 хвилин.
 Продукт рекомендується поєднувати з іншими засобами SwissGetal для повноцінного щоденного догляду за шкірою обличчя