Сироватка для шкіри навколо очей з ефектом подвійного ліфтингу

6061
6150,00
грн.
Бренд: SWISSGETAL

Категорія: Обличчя. Для догляду навколо очей

Тип шкіри: Піходить для будь-якого типу шкіри

Призначення:  Негайний ефект ліфтингу шкіри навколо очей.
 Інноваційний продукт від SwissGetal дарує видимий результат, що відчувається протягом тривалого часу. Високоактивні рослинні екстракти та пептиди, що входять до складу сироватки, забезпечують подвійний ліфтинг-ефект. Такі зволожувальні агенти, як гіалуронова кислота та пентавітин, чудово усувають сухість, а завдяки вітаміну B12 відбувається антиоксидантна дія та оновлення клітин.
 Сироватка для делікатної зони навколо очей – це унікальний комплексний догляд для досягнення помітного ліфтингу шкіри, який став справжнім відкриттям у сфері косметології

Зроблено в: Щвейцарія

Об`єм: #nbsp 15 мл

Активні інгредієнти: ГІДРОЛІЗОВАНИЙ ЕКСТРАКТ МАНІОКІ − тривимірна сітка глюканів маніоки швидко утворює еластичну плівку на поверхні шкіри, яка згладжує нерівності та заповнює зморшки, підвищуючи тонус.
 ПАЛЬМІТОЇЛ ТРИПЕПТИД-5 – невеликий молекулярний трипептид, що складається з амінокислот, які є основними компонентами клітин нашої шкіри. Стимулює синтез колагену у фібробластах, активуючи фактор росту тканин. Забезпечує максимальний підтягувальний ефект, помітно зводить до мінімуму утворення зморшок і скорочує їхню глибину.
 ІЗОМЕРАТ САХАРИДУ − високоефективний регулятор вологості. Має унікальний сполучний механізм для глибокого зволоження шкіри, зміцнює її бар'єрну функцію.
 ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА − демонструє виражений вологоутримувальний ефект, зберігає пружність, еластичність і тонус здорової шкіри.
 ВІТАМІН В12 – є антиоксидантом. Компонент стимулює регенерацію клітин, підвищує еластичність шкіри, сприяючи виробленню нових колагенових волокон. Допомагає значно зменшити зморшки, усуває сухість

Спосіб застосування:  Вранці та ввечері легкими масажними рухами наносьте Сироватку з ефектом подвійного ліфтингу по 1-2 краплі на зону навколо очей. Продукт рекомендується поєднувати з іншими засобами SwissGetal для повноцінного щоденного догляду за шкірою обличчя